Om os

V. Lindenberg's Eftf. ApS er en passioneret entreprenørvirksomhed, som blev stiftet tilbage for 40 år siden af ejeren Verner Lindenberg. Dengang var det et stort tømrerentreprenørfirma, og disse rødder er der bygget videre på af de to nye ejere, der tog over fra Verner for ca. 14 år siden.

Selvom der altid er udvikling på markedet, og byggebranchen forandrer sig, så sørger vi altid for, at holde vores kerneværdier, kvalitet og service, som retningslinje for virksomheden.

Vi kan udføre opgaver for både private og erhverv, men gør i dag mest i store erhvervsprojekter, hvor vi bl.a. laver meget for Dansk Supermarked og deres mange butikker, herunder Netto.

​Vi sørger for det hele!

Vælger du os som entreprenør på dit byggeprojekt, vil vi stå for alt det styrende og formidlende, og vi gør udelukkende brug af vore faste underentreprenører, som vi altid samarbejder med på vore projekter. Her har vi et tæt samarbejde og en god forståelse for hinanden som sikrer en lang række fordele samt godt håndværk.

Prisen er en væsentlig faktor ved ethvert projekt, og vi gør vi alt for at holde egne udgifter nede og dermed være yderst konkurrencedygtige på markedet.

​Firma

​V. Lindenberg's Eftf. ApS

CVR: 28098073

Adresse​

​Lyngevej 228,

3540 Lynge

Kontakt​

​Tlf.: 48 18 85 16

E-mail: mail@vlindenberg.dk