Institutioner

Vi har hos V. Lindenberg's Eftf. ApS gennem de senere år arbejdet som totalentreprenør på en del institutionsprojekter. Der har været tale om både renovering og nybygning af skoler, børnehaver og bofællesskaber, og i dag har vi derfor stor erfaring, også med disse opgaver, hvad enten det drejer sig om en allerede eksisterende eller en ny institution.

Vores kunder får højt serviceniveau og overskuelighed over projektet

Som totalentreprenør er vores vigtigste opgave at sørge for, at byggeriet forløber som planlagt, og står færdigt til tiden. Vi tager os af al driften omkring byggeriet og holder ugentlige møder med underentreprenører og bygherrer, så du som bygherre altid har den nyeste information omkring status på projektet med institutionen.

Har du et projekt i tankerne, og vil du gerne have en dygtig totalentreprenør på opgaven, så du kan vide dig sikker på, at dit projekt er i gode og sikre hænder, og du i sidste ende står med et godt resultat af høj kvalitet? Så er vi de helt rette til jobbet. Vores erfaring tager vi med os ind til hver opgave og sammen med vores samarbejdspartnere kan vi løse enhver opgave i forbindelse med institutioner.

Nedenfor ser du et udsnit af vores referencer inden for institutioner. Der er flere billeder hvis du trykker for at læse mere.

Lillerød Skole

Ombygning af Lillerød Skole - Allerød Kommune 2004.

Skovvangsskole i Allerød

Ny- og ombygning samt totalentreprise på institution.

Bofællesskab i Ølsted

​Firma

​V. Lindenberg's Eftf. ApS

CVR: 28098073

Adresse​

​Lyngevej 228,

3540 Lynge

Kontakt​

​Tlf.: 48 18 85 16

E-mail: mail@vlindenberg.dk